top of page

Amerikos įkvėptos "Brooklyn brothers" Vilniuje!

Ar kas galėjo įsivaizduoti, kad 1905 metais, Niujorke, gimtinės išsiilgęs neapolietis, atidaręs pirmąją piceriją vieną dieną privers visą pasaulį aikčioti iš skonių gausos?

Laikui bėgant keitėsi kultūros, receptai buvo tobulinami, picos valgymo būdas tapo paprastesnis, greitesnis, todėl būtent Amerikoje šis patiekalas yra pripažintas “gatvės maistu”. Niujorke žmonės yra pamišę dėl picos, jie labai aiškiai žino, kokia turi būti pica, jie nebijo eksperimentuoti bei sekti naujienomis.

Nors ir gali pasirodyti, kad kepti Bruklino stiliaus picą nereikia didelių gebėjimų, tačiau mokytis tikrai yra ko. Būtent atrasti Bruklino picos paslapčių į patį Niujorką skrido ir Beatos Nicholson vyras Tomas. Tam, kad iškepti tobulą, autentišką picą, reikia mokėti atsirinkti produktus ir juos derinti, o svarbiausia - išmanyti picos gamybos procesą, nes kiekviena jos detalė yra begalo svarbi. Taigi atradus Bruklino picos subtilybes bei pasisėmus Bruklino dvasios, po ilgo kūrybos ir bandymų laiko, Tomas paragauti legendinių picų atvėžė ir Jums į “Brooklyn Brothers”.

Vis dar kyla klausimas, kas ta Bruklino pica ir kuo ji ypatinga? Visų pirma, net nereikia abejoti, kad visus aukščiausios kokybės produktus mes patys vežam tiesiai iš Italijos. Mūsų picas kepam taip pat kaip Brukline - plonapades, traškias, sočias ir dideles. O geriausia šioje picoje yra tai, kad ja taaip paprasta dalintis! Jei į Jūsų vakarėlį šeima ar draugai vėluoja, o pica spėja atšalti - ne bėda. Pica išlieka tokia pat nuostabi, kuomet ją pašildai, kad visi svečiai liktų sotūs ir laimingi.

 
 
 

Comentários


bottom of page